De beste gids voor veiligheidstips voor geneeskunde voor patiënten

De beste gids voor veiligheidstips voor geneeskunde voor patiënten

Wanneer u uw voorschriften vol krijgt, kan de apotheker een aantal van uw vragen beantwoorden over geneesmiddelen op recept, OTC -medicijnen en supplementen. Probeer al uw voorschriften in dezelfde apotheek te laten vullen, zodat uw gegevens op één locatie blijven. Dit zal helpen de Geneesmiddelen op recept online kopen apotheker te informeren of een nieuw medicijn een probleem kan veroorzaken met iets anders dat u neemt.

Wanneer u daadwerkelijk een recept hebt gevuld: vraag uw apotheker of er een klantprofiel is dat u kunt indienen, zodat de drogisterij alle medicijnen en OTC -medicijnen, vitamines en supplementen begrijpt die u neemt. Vertel de apotheker als u moeite hebt om pillen te slikken. Er kunnen vloeibare medicatie beschikbaar zijn.

Zie dit rapport over de veiligheidstips voor medicijnen: een gids voor het beschermen van kinderen

Zorg ervoor dat u de naam van het medicijn kunt lezen en begrijpen, evenals de instructies op de container en op de kleurgecodeerde waarschuwingsstickers op de fles. Als het label moeilijk te lezen is, vraag dan uw apotheker om een ​​groter type te gebruiken. Lees alle informatie over uw medicatie grondig.

Controleer of u de container kunt openen. Zo niet, vraag de apotheker om uw medicijnen in flessen te plaatsen die gemakkelijker te openen zijn. Vraag naar unieke aanwijzingen over waar je een medicijn kunt redden. Mocht het worden bewaard in de koelkast of op een andere klimaatgecontroleerde plaats? Onderzoek het label op uw medicijn voordat u de drogisterij verlaat.

Enkele ideeën over tips voor veiligheid van medicijnen: een gids voor het beschermen van kinderen die u moet weten

Als dat niet het geval is, neem het niet aan en praat met de apotheker. De onderstaande afbeelding vermeld info meestal aanwezig op een voorgeschreven label. Houd er rekening mee dat uw voorgeschreven label een verschillende indeling kan hebben dan die wordt getoond. Het receptnummer wordt meestal in de linkerbovenhoek van het label afgedrukt.

Wanneer u een reis maakt, kan uw leverancier in de gezondheidszorg suggereren dat u uw medicijnschema aanpast om wijzigingen in tijdzones, reguliere en dieetplan weer te geven. Vraag uw medische professional of apotheker naar deze wijzigingen voordat u vertrekt. Breng een lijst met alle geneesmiddelen op recept, OTC -medicijnen en supplementen die u gebruikt en het contactnummer van uw artsen en apothekers.

Fascinatie over medicijnveiligheid – Veilige kinderen wereldwijd

Neem voldoende medicijnen mee voor het geval u langer moet blijven. Houd medicijnen constant uit hitte en directe zon zowel thuis als bij het maken van een reis. Ongewenste of onverwachte symptomen of gevoelens die plaatsvinden wanneer u medicijnen gebruikt, worden negatieve effecten genoemd. Bijwerkingen kunnen vrij klein zijn, zoals hoofdpijn of een droge mond.

De nadelige effecten van sommige medicijnen kunnen ook van invloed zijn op uw rijgedrag. Sommige nadelige effecten kunnen verschijnen wanneer u een medicijn begint te nemen, maar wordt met de tijd veel beter. Anderen gebeuren zo nu en dan. Sommige zijresultaten kunnen aan de gang zijn terwijl u de medicatie gebruikt. Als u ongemakkelijke nevenresultaten heeft, stop dan niet met het innemen van uw medicatie voordat u met een gezondheidszorgbedrijf praat.

Onze opioïde en voorgeschreven medicijnveiligheid – YouTube -verklaringen

Bel nu uw arts als u problemen heeft met uw medicijnen of als u zich zorgen maakt dat het medicijn meer kwaad dan goed doet. Uw zorgverlener kan misschien de mogelijkheid hebben om een ​​verschillende medicatie aan te bevelen of u te helpen bij andere manieren omgaan met nevenresultaten.

Generieke medicijnen en hun merk-naamsequivalenten bevatten dezelfde actieve ingrediënten, die de delen van het medicijn zijn waardoor het werkt. Een generiek medicijn is net zo veilig en is van gelijke sterkte en kwaliteit, als een merknaam medicijn. U neemt een generiek medicijn dezelfde methode als een merknaam medicijn.

Laisser un commentaire