Program for medicinterapi management program ting at vide, før du køber

Program for medicinterapi management program ting at vide, før du køber

MTM er et eksempel på en medicinadministrationstjeneste. Yderligere eksempler farmaceut-leverede tjenester, der består af medicinadministration, er anført nedenfor. Evalueringen af ​​medicinterapi er en systematisk proces med at indsamle patientspecifik info, undersøge medicinbehandlinger for at genkende medicinrelaterede problemer, etablere en prioriteret liste over medicinrelaterede problemer og skabe en strategi for at løse dem.

0 1 Disse evalueringer kan være omfattende eller målrettet mod et faktisk eller muligt medicinproblem. Uanset om det er detaljeret eller målrettet, vurderes den specifikke klients medicin i forbindelse med patienten som helhed under hensyntagen til alle patientens forhold og medicinterapier. 1. American Pharmacists Association, National Association of Chain Drug Stores Structure.

2008; 48, stk. Disse søger råd fra tjenester er normalt planlagt til mere komplekse patienttilfælde, specifikt for patienter, der har komplicerede medicinske tilstande, og som enten har oplevet medicinrelaterede problemer, eller som har et stort potentiale til at etablere dem.

Spænding over medicinterapiadministration (MTM) ressourcer

Patienter, der kræver farmakoterapikonsultater, kan have en enkelt eller flere komplicerede medicinske tilstande, der har brug for medicinbehandling for effektivt at håndtere. Apotekere, der leverer disse tjenester, har typisk avanceret know-how og træning i disciplin. 1. ACCP hvidbog.

Bluml Bm. Betydning af medicinsk https://dk-apotek.com/koeb-propecia/ behandling: Udvikling af besættelses bred konsensus. J Am Pharm Assoc. 2005; 45: 566 -72. Sygdomsstyringskoncepter involverer samarbejdet samarbejdet. Apotekere, der leverer disse medicinterapihåndteringstjenester, adresserer lægemiddel og ikke-lægemiddelbehandling, samt livsstilsjusteringer, der er forbundet med disse sygdomme.

Eksempler på de kliniske, humanistiske og økonomiske resultater af disse programmer, der tilbydes af farmaceuter, er blevet dokumenteret i demonstrationsopgaver, der består af As Asheville -jobbet, Diabetes Ten City -vanskeligheder og masser af andre. Pharmacogenomics er en splinterny og ny medicinsk behandling af medicinterapi leveret af farmaceuter, hvor farmaceuter spiller en rolle i analysen og anvendelsen af ​​en patients genetiske info for at optimere en patients handling til medicinbehandling.

Om styring af medicinterapi

Farmakogenomik er faktisk også blevet omtalt som “individualiseret medicin.”Apotekere, der leverer antikoagulationsstyring, tilbyder forskellige tjenester til klienter, der tager orale blodfortyndende repræsentanter. Warfarin, det mest ordinerede orale medicinmagent til denne funktion, skal kontinuerligt holdes øje med og formåes at garantere klientsikkerhed og mindske risiko. Apotekere arbejder med at informere mange forskellige former for klienter om disse behandlinger, såsom dem med atrieflimmer og ved høj fare for slagtilfælde om betydningen af ​​oral antikoagulationsadhæsion og opnå regelmæssige blodprøver.

Eksempler på tjenester, der tilbydes af farmaceuter, inkluderer fingre i farmakollen og INR-test, uddannelse om patientens selvovervågning/-styring og justering af doser baseret udviklede samarbejdspraksisaftaler mellem læger og farmaceut. Da farmaceut leverede medicinterapi management tjenester fortsætter med at komme videre, fortsætter farmaceuter med at udvide til splinternye og nye steder.

Eksempler på andre medicinske tjenester i medicinbehandlingsstyring inkluderer arbejdstageres sundhedsydelser & Screening, rejsemedicin, nuklear apotek, veterinær apotek, ernæring og adskillige andre. Apotekere leverer behandling af medicinterapi gennem medicinske sikkerhedssikkerhedsprogrammer, hvor de tjener en afgørende funktion i forebyggelse af medicinfejl og bivirkninger. Forbedring af sikkerhed for medicinbrugssystemet som helhed er afgørende for at opnå optimale terapeutiske resultater for individuelle patienter.

Laisser un commentaire