Joitain ideoita geneerisistä lääkkeistä, jotka sinun on tiedettävä

Joitain ideoita geneerisistä lääkkeistä, jotka sinun on tiedettävä

Sisällysluettelo10 Yksinkertaista tekniikkaa geneeriselle tuotemerkille: Määritelmä, tyypit, vs. Myymäläbrändi

Riisi, Pharm, D, PH, D, Coloradon yliopiston Skaggsin yliopiston farmasian ja lääketieteiden instituutio Coloradon Anschutzin lääketieteellisessä yliopistossa Aurorassa.”Yhteensopiva tuotemerkki ja yleiset esineet sisältävät täsmälleen saman aktiivisen aineen samassa määrässä”, hän lisää. “Teoriassa ne ovat korkealaatuisia ja myös täysin vaihdettavissa.”Kuitenkin tohtori.

Yritetään säästää käteistä hyvinvointihoitokulujasi? “Perustiedot geneeriset lääkkeet ovat turvallisia, hiukan taloudellisempia ja enimmäkseen samoin kuin tehokkaita tuotemerkkien lääkkeisiin”, sanoo MD John Meigs, MD, Amerikan perhelääkärien akatemian tiedottaja. Harkitsetko tiskituotteita (ehkä ibuprofeenin myymälämerkki vs.

Mutta ne ovat yleensä paljon halvempia. Tuotemerkinnät ovat noin viisi kertaa erityisen kalliita kuin yleiset variaatiot, FDA: n mukaan.”Tuotemerkki, joka voi olla yli 100 dollaria, voi olla niin vähän kuin 5 dollaria yleisenä”, toteaa riippumattoman tutkimuslaboratorion presidentti Tod Cooperman, joka tarkistaa lisäravinteet, huumeet sekä terveys- ja hyvinvointituotteet.

Se on yksi niistä asioista, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa, hankitaanko yleinen vai tuotemerkki. Upouusi huume menee paljon testausta, jotta FDA voi hyväksyä sen.

Tavallisella on oltava täsmälleen samat energiset komponentit ja myös samassa määrin kuin alkuperäisellä. Ja myös se voi vaikuttaa tarkalleen kuinka nopeasti kehosi absorboi lääke, Cooperman selventää.

Voit odottaa saavasi samanlaisia ​​tuloksia, kun vertaat geneerisiä ja tuotemerkkilääkkeitä sekä tuotemerkin erilaisia ​​sarjoja. Joillekin lääkkeille pienillä muutoksilla on kuitenkin valtava vaikutus kehosi reagointiin ja myös kuinka hyvin lääke toimii.

Voit käyttää lääkitystä oikein, mutta kehosi ei ehkä saa tarpeeksi sitä. Ja myös jos veressä oleva lääkkeen aste menee https://online-apteekki.com/geneerinen-cipro/ myös matalaksi, sinulla voi olla kohtaus.”Asiakkaat, jotka menestyvät hyvin yhdellä yhteisella, eivät ehkä tee yhtä hyvin toisella yhteisella”, Cooperman toteaa.

“Lukuisat erilaiset yritykset saattavat myös tehdä täsmälleen saman geneerisen lääketieteen, mutta ne voivat hyödyntää erilaisia ​​täyteaineita. Jos olet tyytyväinen siihen, kuinka yleinen lääketyöt sinulle, selvitä kuka valmistaja on.

Laisser un commentaire